The Definitive Guide to خواص دارویی عناب خشک
The Definitive Guide to خواص دارویی عناب خشک
Blog Article
این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و میتوان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته میشود.
خواص عناب برای سرماخوردگی را هم نباید نادیده گرفت. خوردن میزان مشخصی از آن – چه به صورت خام چه به صورت دمنوش و جوشیده- روزهای ناخوشی شما را کوتاهتر میکند.
عناب خشک دارای فیبر حتی بیشتری نسبت به میوه عناب است از این رو تاثیر بیشتری در هضم غذا دارد در نتیجه خوردن آن به کار معده کمک میکند.
همچنین ورزشکاران میتوانند قبل از فعالیتهای سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کمآبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.
در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده میشود
( در مورد دیگر خوراکی های مفید برای خواب راحت در این مقاله بیشتر بخوانید) تنها باید توجه داشته باشید که عناب خشک نسبت به عناب تازه درصد قند بیشتری دارد و از این رو افراد دیابتی یا دارای اضافه وزن باید در خوردن آن اعتدال را رعایت کنند.
به این منظور میتوانید ابتدا تعدادی عناب خشک را تهیه کنید. با افزودن مقداری چوب دارچین یا زنجبیل میتوانید طعم بهتری به این دمنوش بدهید.
یکی دیگر از خواص عناب خشک تقویت عضلات ورزشکاران است. ازآنجاییکه مردان ورزشکار، برای کاهش درصد چربی بدن و حفظ عضلات خود نیاز به تقویت ماهیچه دارند، عناب بهترین گزینه برای این خواص عناب خشک برای کبد چرب کار است. استفاده از دمکرده عناب یا عناب خشک علاوه بر تقویت عضلات و ماهیچهها و کاهش چربی بدن، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
خواص عناب تازه برای کبد چرب از طریق مصرف صحیح آن چندین برابر میشود. به همین دلیل در ادامه قصد داریم در خصوص روشهای مختلف استفاده از خواص عناب برای درمان کبد چرب صحبت کنیم.
فراموش نکنید خوردن عناب برای افرادی که داروهای ضدافسردگی مثل ونلافکسین یا داروهای ضدتشنج مصرف میکنند مناسب نیست.
پس میتوانید باخیال راحت آن را در فهرست میان وعدههای بی ضرر بگنجانید. اما اگر مایلید از مکملهای حاوی عناب استفاده کنید لازم است از پزشک مشورت بگیرید.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
عناب دارای خواص بینظیری است که میتواند به شما کمک بسیاری کند و مشکلات زیادی را رفع نماید، بنابراین خوردن این میوه به جز در مواردی که ایجاد تداخل میکند، میتواند بسیار مفید و سازنده باشد و نباید از آن غافل شد.
شما میتوانید روزی یک لیوان دمکرده عناب را برای درمان زودانزالی و تقویت قوای جنسی میل کنید.